TESSINSK PIZZA
Dette er en god og anderledes pizza. Nogen kalder den en tessinsk pizza
efter regionen Tessin i Schweiz. Jeg har min lidt egen version, men lad os bare
kalde den
Tessinsk
Pizza
1 mørdejs
tærtebund
Dijon sennep med
esdragon
500 g tomater
150 g emmentaler
i ikke for tynde skiver
Oregano, salt,
peber, sorte oliven, lidt olivenolie
Skær tomaterne i ikke for tynde skiver, læg dem på en tallerken og drys med
salt, så en del af saften løber af. Lad dem ligge 20 minutter. Læg så
tærtebunden i et fad, dæk den med et godt lag sennep (brug evt. en pensel).
Fortsæt med at lægge osten på, så tomaterne og drys til sidst med oregano,
salt, peber og stænk et par spiseskefulde olivenolie over. Drys til sidst med
hakkede sorte oliven. Sæt tærten i ovnen ved 210 grader i 20-30 minutter.
Server den med en skål grøn salat med en god vinaigrette. Uhm.....
Comments
Post a Comment