TESSINSK PIZZA

Dette er en god og anderledes pizza. Nogen kalder den en tessinsk pizza efter regionen Tessin i Schweiz. Jeg har min lidt egen version, men lad os bare kalde den

Tessinsk Pizza
1 mørdejs tærtebund
Dijon sennep med esdragon
500 g tomater
150 g emmentaler i ikke for tynde skiver
Oregano, salt, peber, sorte oliven, lidt olivenolie
Skær tomaterne i ikke for tynde skiver, læg dem på en tallerken og drys med salt, så en del af saften løber af. Lad dem ligge 20 minutter. Læg så tærtebunden i et fad, dæk den med et godt lag sennep (brug evt. en pensel). Fortsæt med at lægge osten på, så tomaterne og drys til sidst med oregano, salt, peber og stænk et par spiseskefulde olivenolie over. Drys til sidst med hakkede sorte oliven. Sæt tærten i ovnen ved 210 grader i 20-30 minutter. Server den med en skål grøn salat med en god vinaigrette. Uhm.....

Comments

Popular posts from this blog

KØKKENSKRIVEREN - December 2020

KØKKENSKRIVEREN - JUNI 2021

KØKKENSKRIVEREN - SEPTEMBER 2020