FRISÉE AUX LARDONS

En anden fortryllende ting er denne salat, som er en glimrende forret eller frokostret med et godt stykke brød til:

Frisée aux lardons – frisée salat med røget flæsk

1 frisée salat
150 g røget flæsk
1 spskf smør
100 g valnødder
2 spskf vineddike f.eks.rød balsamico
Salt og peber

Skyl salaten, tør den godt af og skær den i mindre stykke. Skær det røgede flæsk i terninger og steg det gyldent i smørret. Hak valnødderne groft, hæld dem i salaten sammen med flæsketerningerne og den tilhørende saft. Kog panden af med vineddiken, tilsæt salt og peber og hæld det over salaten tilsidst. Bland og server!! Er man til roquefort-ost, så er det lækkert med lidt småbidder drysset over.

Comments

Popular posts from this blog

KØKKENSKRIVEREN - December 2020

KØKKENSKRIVEREN - JUNI 2021

KØKKENSKRIVEREN - SEPTEMBER 2020