CARPACCIO DI BRESAOLA

CARPACCIO DI BRESAOLA
5-7 skiver bresaola pr. Person

God olivenolie
Parmesan flager
Rucola eller basilikum

Peber

Bresaola, som er lufttørret og saltet oksefilet fra Valtellina dalen
ikke langt fra Milano, så jeg for nogen tid siden i Brugsen i
Asnæs, så den skulle være nem at få fat i. Dette er en utrolig
delikat forret – nem at tilberede. Tag en smuk tallerken og læg
skiverne flat derpå. Pensl godt med den lækreste olivenolie,
kværn peber på, skræl flager af parmesanen med din
kartoffelskræller og spred dem ud på overfladen (så mange du nu

synes) og pynt til sidst med rucola eller basilikum blade. Så
enkelt, så lækkert. Server med et godt stykke brød.

Og så tar’ vi lige den helt originale opskrift på Spaghetti
Carbonara (Kulsvierens yndlingspasta), og bemærk lige der er
INGEN fløde i denne version!

Comments

Popular posts from this blog

KØKKENSKRIVEREN - December 2020

KØKKENSKRIVEREN - JUNI 2021

KØKKENSKRIVEREN - SEPTEMBER 2020