KØKKENTIPS - OKT 2016


Gratineret Feta *

Her får I lige en ekstra lille lækker sag fra Køkkenskriveren. En nem og meget græsk forret til 2 personer. Man tager:

1 stk græsk feta (ca. 150 gram)
3-4 små tomater
nogle løgringe
timian
olivenolie
salt og peber

Find to små flade skåle frem, som kan gå i ovnen. Smør bunden let med  olivenolie og læg et par løgringe i hver skål, så brænder osten ikke på. Del fetaen i to og læg et stykke i hver skål. Skær tomaterne i mindre stykke og læg dem på fetaen. Drys med timian, kom salt og peber på og hæld et godt skvæt olivenolie over herlighederne. Sættes i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Serveres straks med et godt stykke brød.

* Jeg fik opskriften, da jeg ved et tilfælde kom ind i køkkenet hos vores dejlige belgiske genboer. Sikken en duft som slog mig i møde. Så heldig kan man være, når man kommer på rette tid og sted!

Comments

Popular posts from this blog

KØKKENSKRIVEREN - December 2020

KØKKENSKRIVEREN - JUNI 2021

KØKKENSKRIVEREN - SEPTEMBER 2020