KØKKENTIPS - JUNI 2017

Opskrifter til parmesan snack!

PARMESAN-FLAGER (25 stk)
125 g revet parmesan
Evt. lidt peber
Evt. lidt timian

Tænd ovnen på varmluft 190 g. Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Fordel ost i toppe (ca. 1 spsk) på pladerne med lidt mellemrum. De flyder ud. Drys evt. med lidt peber eller timian. Bages 8-10 min. Må ikke brune, så bliver de bitre! Køl 5 minutter. Dejlige til et glas!

PARMESAN-SMÅKAGER
100 g revet parmesan
100 g hvedemel
100 g smør

Samles som til en mørdej. Form dejen til en pølse ca 1,5 cm i diameter. Køles i 30-60 minutter i køleskab. Skæres ud i tynde skiver, og lægges på en plade beklædt med bagepapir. Bages ved 180 grader i ca. 8-10 minutter. 

Comments

Popular posts from this blog

STOEMP - lækker belgisk søster til kartoffelmos

LISELOTTEs KØKKENTIPS - Inkl. NAPOLEON - MAJ 2022

KØKKENSKRIVEREN - JUNI 2021